Despre noi

Facilitățile noastre

Complexul dispune de 2 piscine pentru adulți, 1 piscină animată pentru copii, un spa complet utilat cu saună umedă/uscată, piscină interioară, sală de forță/fitness și jacuzzi, 2 locuri de joacă pentru copii, exterioare, farmacie, gelaterie, multiple spații verzi și curți interioare spațioase.

2 piscine adulți

1 piscină animată copii

1 piscină interioară încălzită

vedere la mare

SPA & Jacuzzi

Fitness & Gym

2 locuri de joacă

4 restaurante cu specific diferit

Cazare & închiriere apartamente de vacanță

Pentru o experiență de vacanță completă, complexul vă pune la dispoziție apartamente spațioase, cu design actual și confortabile. Arhitectura este concepută astfel încât fiecare dintre cele 160 de apartamente să aibă vedere laterală la Marea Neagră.

Recepție

Fiind o zonă rezidențială cu acces controlat, complexul are o recepție deschisă zilnic de la 08:00 – 24:00, unde colegii noștri vă stau la dispoziție pentru toate solicitările.

Ce spun clienții noștri

 • Am avut o experiență uimitoare la Alezzi Beach Resort! Apartamentele de lux sunt spațioase și frumos decorate, cu toate facilitățile pe care le puteți cere. Dar adevăratul punct culminant a fost priveliștea uluitoare asupra mării – a fost cu adevărat uluitoare.

  Client
 • Am stat recent la Alezzi Beach Resort și am fost uluit de calitatea conditiilor oferite. Apartamentele sunt moderne și stilate, cu tot confortul de acasă. Și priveliștea mării a fost pur și simplu spectaculoasă – am petrecut ore întregi doar privind afară la apă. Abia astept sa revin!

  Client
 • Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe cu adevărat luxoase, Alezzi Beach Resort este locul potrivit. Apartamentele sunt spatioase si frumos amenajate, cu toate facilitatile pe care ti le-ai putea dori. Și priveliștea spre mare este absolut uluitoare – este locul perfect pentru a vă relaxa.

  Client

Pentru o experiență de vacanță
completă, contactează-ne!

  Rezerva acum0
  Nu ai adaugat nicio camera la rezervare
  Continua pe site
  0
  Call Now Button